reportaz365.gr
ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Ανδρουλάκης από Τρίπολη: «Το ΠΑΣΟΚ επέστεψε και είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό, για να νικήσει ξανά τη Ν.Δ.»

Κοινοποίηση

Το ερώτημα πλέον, δεν είναι με ποιον θα συγκυβερνήσουμε, αλλά, πότε θα κυβερνήσουμε και πότε θα αλλάξουμε όλες τις παθογένειες που υπάρχουν σήμερα και για τις οποίες είναι υπεύθυνος ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ν.Δ. Το έργο μας, η δουλειά μας, η στρατηγική μας, ο αξιόπιστος πολιτικός λόγος, έφερε αποτελέσματα. Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό, για να νικήσει ξανά τη Ν.Δ”.

Αυτό, τόνισε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του από την Τρίπολη, λίγο πριν μιλήσει στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του Οκτωβρίου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης.

Νίκος Ανδρουλάκης από Τρίπολη: «Το ΠΑΣΟΚ επέστεψε και είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό, για να νικήσει ξανά τη Ν.Δ.»
Φωτό από την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην Τρίπολη

Συνέχισε, λέγοντας τα εξής: “Στις έρευνες και στις δημοσκοπήσεις της τελευταίας εβδομάδας, το ΠΑΣΟΚ καταγράφει ποσοστά της τάξης του 16 %. Αυτό δείχνει ότι είμαστε σε μία άλλη πορεία, με άλλες προκλήσεις, μεγαλύτερες. Δυστυχώς, ο λαός, έδωσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Ν.Δ μεγάλη πλειοψηφία πριν από έναν χρόνο και αυτοί τον απογοήτευσαν. Έχουμε νέες ανισότητες, το ΕΣΥ καταρρέει και οι πολίτες οι πολίτες περιμένουν μεγάλες μεταρρυθμίσεις και αλλαγές για κοινωνική δικαιοσύνη και για εθνική αξιοπρέπεια.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, μετά την ομιλία του, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη και φίλους του κόμματος και του ίδιου και να φωτογραφηθεί με αρκετό κόσμο που βρέθηκε εντός και εκτός του Εργατικού Κέντρου για να παρακολουθήσει την ομιλία του.

Νίκος Ανδρουλάκης από Τρίπολη: «Το ΠΑΣΟΚ επέστεψε και είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό, για να νικήσει ξανά τη Ν.Δ.»
O Nίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε στην Τρίπολη και μίλησε σε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κ. Βελόπουλος: Δυστυχώς η δήλωση του Αρχιεπισκόπου εργαλειοποιείται προεκλογικά από τη ΝΔ και τον ίδιο τον Κ. Μητσοτάκη

Ναυαγοσώστες: Το σωτήριο “σωσίβιο” των λουόμενων στις ελληνικές θάλασσες

Η Κristin Berardi για μια μοναδική συναυλία στις 7/6 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Μαζί της οι Άρης Παπαδόπουλος και Γρηγόρης Θεοδωρίδης