reportaz365.gr
LIFE STYLEΕΛΛΑΔΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σπύρος Τσουκάνης: Ο πιο σέξι κομμωτής στην Ελλάδα

Κοινοποίηση

Κομμωτής ή Μοντέλο??? 

Ένα δυσαπάντητο ερώτημα!!!

Πρόκειται για τον πιο σέξι Κομμωτή στην Ελλάδα, ο οποίος έκλεισε τα…40! Ωστόσο, έχει βάλει φωτιά στις παραλίες των κοσμοπολίτικων νησιών, ο κομμωτής των επωνύμων Σπύρος Τσουκάνης που μαζί με τον κατάξανθο άγγελο, τον γιο του που δεν τον αποχωρίζεται ποτέ από δίπλα του, προκαλούν τον θαυμασμό. Ο Σπύρος, διατηρεί το σώμα του άψογα, με κοιλιακούς και άρτια εμφάνιση σαν μοντέλο. Αλλωστε για αυτο ειχε προσκληση απο το survivor την οποια δεν εχει απορριψει ακομη….Το μυστικό του είναι άλλο από το γεγονός ότι, δεν πίνει και δεν καπνίζει, συνδυαστικά με τον καλό ύπνο και την καλή διατροφή. Εξάλλου, μας τόνισε ότι είμαστε ότι τρώμε.  

Ταυτόχρονα, μυστικό για την ομορφιά και την επιτυχία είναι η αγάπη για τη ζωή και πολύ περισσότερο, για “αυτο” που κάνεις, ώστε να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας! Δηλαδή, αγαπάμε τον εαυτό μας έτσι, όπως είμαστε και ταυτόχρονα αθλούμαστε. Μας είπε πως, ” η καθημερινή μου “ρουτίνα” είναι το τρέξιμο το πρωί, ενώ τα ελεύθερα μου απογεύματα κάνω και βάρη. Όταν αθλείσαι είσαι και δείχνεις ζωντανός, δυνατός και υγιής και έτσι βελτιώνεις κι ομορφαίνεις και την καθημερινότητα σου. Είναι αυτό που μας κρατάει πάντα ζωντανούς και υγιείς. Νιώθω πολύ τυχερός στη ζωή μου που στα σαράντα μου, μετά από 25 χρόνια εμπειρία στον χώρο της αισθητικής και της δημιουργικής κομμωτικής, αγαπώ πολύ αυτό που κάνω, υπηρετώ την κομμωτική ως τέχνη και δεν την αλλάζω με κανένα άλλο επάγγελμα στον κόσμο. Είμαι ευτυχισμένος κι ευλογημένος, με γεμίζει και με κάνει πιο δυνατό και δημιουργικό στη ζωή μου. Έτσι, έφτασα “σαράντα” ετών και είμαι πολύ περήφανος και βιώνω τα καλύτερα μου χρόνια, γιατί πλέον είμαι πολύ συνειδητοποιημένος για τις αξίες της ζωής!!!”

Τον ρωτήσαμε και τον παρακαλέσαμε να μας πει και λίγα λόγια για το Ts365, τί είναι δηλαδή “αυτό”, τί ετοιμάζει πάλι. Μας απάντησε ότι, “το μόνο που έχω να πω είναι πως, το μέλλον τις κομμωτική τέχνης έρχεται σε λίγο καιρό δίπλα σας, αναμένετε σε επόμενη συνέντευξη και θα τα πούμε εκτενώς με λεπτομέρειες για το “project” Ts365. Μέχρι τότε εύχομαι σε όλους μας, καλό υπόλοιπο καλοκαιριού με υγεία κι όμορφες στιγμές σε αυτό τον υπέροχο τόπο που ζούμε, τον μικρό τον Μέγα, την Ελλάδα μας με τις άπειρες και πανέμορφες παραλίες της!!!”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ομάδα Ενδυνάμωσης Γυναικών από την Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου

Γλυφάδα: Στο μικροσκόπιο των Αρχών οι επικοινωνίες του Αιγύπτιου – Ψάχνουν το κίνητρο του μακελειού

Απεργία ΑΔΕΔΥ: Χωρίς ταξί, πλοία και αεροπλάνα – Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς