reportaz365.gr
ΔΙΕΘΝΗΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μίσιγκαν : Αστυνομικός σκαρφαλώνει σε κινούμενο όχημα για να βοηθήσει οδηγό

Κοινοποίηση

Μια αστυνομικός στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ συμμετείχε σε έναν ασυνήθιστο τροχαίο έλεγχο στις 12 Σεπτεμβρίου, όταν σκαρφάλωσε σε κινούμενο όχημα για να βοηθήσει οδηγό που αντιμετώπιζε ιατρικό πρόβλημα.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Macomb, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα φορτηγό να κινείται με ταχύτητα περίπου 8 χιλιομέτρων την ώρα. Ενεργοποίησαν τα φώτα και τις σειρήνες, ωστόσο ο οδηγός -ένας 63χρονος άνδρας- δεν κατάφερε να σταματήσει ενώ φαινόταν να βρίσκεται σε σύγχυση και να μην μπορεί να κατανοήσει τα αιτήματα τους.

Tελικά ο οδηγός του φορτηγού κατάφερε να κατεβάσει το παράθυρο του και να πατήσει για λίγο τα φρένα. Ένας αστυνομικός που βρισκόταν στην πλευρά του συνοδηγού του περιπολικού οχήματος κατάφερε να βγει από το παράθυρο και να επιβιβαστεί στο φορτηγό, ενώ τα οχήματα συνέχισαν να κινούνται αργά. Μόλις ο αστυνομικός μπήκε μέσα στο φορτηγό, κατάφερε να σταματήσει το όχημα. Στη συνέχεια κάλεσε ένα μέλος της οικογένειας για να επιβεβαιώσει την ιατρική κατάσταση του οδηγού.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Clinton Township έφτασε στο σημείο και άρχισε να περιθάλπει τον οδηγό. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Πηγή: Reuters

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΕ: Tο Κοινοβούλιο ενέκρινε νέο κανονισμό για την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI)

Η εκρηκτική SHAYA μας παρουσιάζει το νέο της video clip “Τι είχα, τι έχασα”!

ΕΛΑΣ: Ειδική επιχείρηση για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας στα ΚΤΕΛ Κηφισού