reportaz365.gr
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΛΛΑΔΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έβρος: Με ταξί μετέφερε παράνομους μετανάστες – Τρεις συλλήψεις για διακίνηση

Κοινοποίηση

Συνολικά 12 παράνομους μετανάστες επιχείρησαν να μεταφέρουν τρεις διακινητές με τη χρήση οχημάτων σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις εχθές στον Έβρο.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής 08 Σεπτεμβρίου, σε επαρχιακή οδό, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου ο ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τρεις μη νόμιμους μετανάστες.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν ακόμη έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Επίσης το ίδιο απόγευμα, στην Εγνατία οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού σε συνεργασία με αξιωματούχους του Frontex ένας ημεδαπός διακινητής, ο οποίος με Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ταξί) μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες. Ο οδηγός-διακινητής του ταξί ενώ αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του, στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη. Οχήματα και κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς. Την προανάκριση ανέλαβαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου, και Φερών και Τυχερού Αλεξανδρούπολης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βερολίνο: Η Berlinale ανοίγει με ένα σκοτεινό κεφάλαιο για την Ιρλανδία χάρη στους Mielants και Murphy

Χωρίς λούνα πάρκ φέτος το Παζάρι της Λάρισας, με απόφαση του δημάρχου

«Μεγαλώνοντας διαφορετικά» στην εκπομπή «365 στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου