reportaz365.gr
LIFE STYLEΕΛΛΑΔΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η νέα συλλογή του Swimwear Brand 365été εμπνέεται από το απέριττο ελληνικό καλοκαίρι

Κοινοποίηση

Η τέταρτη συλλογή του luxury swimwear brand 365été για την περίοδο Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 παραμένει πιστή στη λιτή, διαχρονική αισθητική του. Φέτος, η συλλογή εμπλουτίζεται με νέα υφάσματα και σχέδια που χάρη στον μινιμαλιστικό σχεδιασμό τους γίνονται το απόλυτο must-have του καλοκαιριού! Η SS24 collection απευθύνεται στις γυναίκες που αγαπούν την κλασική κομψότητα, τις καθαρές γραμμές και την υψηλή αισθητική.

Η σχεδιάστρια και εμπνευστής της 365été, Λία Μακρυγένη, ονειρεύτηκε τα χρώματα της θάλασσας και του ουρανού,δίνοντας έμφαση στις αποχρώσεις του μπλε, όπως emerald και royalblue. Ακόμη, για πρώτη φορά, η χρωματική παλέτα της συλλογής υποδέχεται το κόκκινο χρώμα στο μπικίνι Lya και στο ολόσωμο μαγιό Agathe για ένα fashionablestandout.

Η μίνιμαλ συλλογή της 365été εμπλουτίζεται με πέντε νέα σχέδια, όπως το μπικίνι Chloe σε μαύρο και σμαραγδί χρώμα, το μπικίνι Lya σε μαύρο και κόκκινο χρώμα και τα ολόσωμαJane,Agathe και Noelleστις αποχρώσεις του μαύρου, του κόκκινου και του σε μαύρο, κόκκινο και royalblue.

Όσο για τα best seller σχέδια του brand –Camille, Elaine,Denise και Renee– συνεχίζουν να βρίσκονται στη συλλογή σε διάφορα καλοκαιρινά χρώματα.

Λίγα λόγια για το brand:
Η 365été είναι ένα luxury swimwear brand με έδρα την Αθήνα. Η Λία Μακρυγένη, δημιουργός και σχεδιάστρια του brand, έχοντας όραμα και όρεξη για δημιουργικότητα, συνδύασε τη μεγάλη αγάπη της για τη μόδα με το ελληνικό καλοκαίρι. Έτσι γεννήθηκαν τα μαγιό 365été. Η μεσημβρινή ραστώνη, ο ήλιος που πέφτει στη θάλασσα, ο ήχος των κυμάτων και η αίσθηση της άμμου, αποτυπώνονταισε όλες τις συλλογές της365été που αποτελούνται από διαχρονικά σχέδια. Τα μαγιό κατασκευάζονται στην Ελλάδα με γαλλικά και ισπανικά υφάσματα υψηλής ποιότητας.
Η νέα συλλογή του swimwear brand 365été εμπνέεται από το απέριττο ελληνικό καλοκαίρι.

365été | WEB: 365ete.com | IG: @365ete

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή Γεώργιου Κομνηνού στη λαϊκή αγορά της Ευκαρπίας

Ευρωεκλογές 2024: Πόσοι εκλέγονται ευρωβουλευτές – Πόσους σταυρούς βάζουμε

Ισπανία: Η κυβέρνηση θα εγκρίνει σχέδιο αποζημίωσης θυμάτων παιδεραστίας από κληρικούς, με ή χωρίς τη συνεργασία της Εκκλησίας