reportaz365.gr
ΕΛΛΑΔΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αυτοψία Ν. Χαρδαλιά στο ρέμα Μαραθώνα: Η Αττική δεν είναι θωρακισμένη – Παλεύουμε για να εξασφαλίσουμε τους καλύτερους δυνατούς όρους

Κοινοποίηση

Αυτοψία στο ρέμα Μαραθώνα πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς. Μιλώντας σε δημοσιογράφους ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «στην Ανατολική Αττική καθαρίζουμε 38 ρέματα. Ήδη ολοκληρώσαμε 19 ρέματα, περίπου 10,4 χιλιόμετρα και μέχρι τέλος Οκτωβρίου έχουμε περίπου 20,9 χιλιόμετρα ακόμα σε άλλα 19 ρέματα. Καταλαβαίνετε ότι είναι μια δαιδαλώδης διαδικασία[…]Είναι μια λερναία ύδρα, κάθε τι που καθαρίζουμε, προκύπτει κάτι άλλο».

«Αυτό που είναι πολύ σημαντικό για να μπορέσουμε να είμαστε αποτελεσματικοί είναι να σταματήσει όλο αυτό το γαϊτανάκι ευθύνης ποια ρέματα είναι της Περιφέρειας, ποια ρέματα είναι των δήμων, ποια ρέματα είναι του υπουργείου Υποδομών. Να πάρει μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία η κυβέρνηση και αναμένουμε να μας εξασφαλίσει όλους τους απαραίτητους πόρους», υπογράμμισε.

«Τρέχουμε σε κάθε επίπεδο για να μπορέσουμε να είμαστε αποτελεσματικοί. Εάν η ερώτηση είναι αν η Αττική είναι θωρακισμένη, όχι δεν είναι θωρακισμένη. Παλεύουμε για να εξασφαλίσουμε τους καλύτερους δυνατούς όρους», σημείωσε ακόμα μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρόδος: Σύλληψη και τσουχτερό πρόστιμο σε πολίτη που έκανε ρίψη βεγγαλικών κοντά σε δασική περιοχή

ΕΦΕΤ: Συμβουλές για την εορταστική περίοδο του Πάσχα

Βουλή: Το μεσημέρι η τοποθέτηση Μητσοτάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια